Loading…
Language:
  • Српски језик
  • English
Писмо:

Logisoft BelWMS

LOGISOFT BELWMS

Logisoft BelWMS је информатички систем управљања складиштем (WMS) у потпуности развијен од стране Логисофта. Систем је прилагодљив и кроји се у складу са захтевима и начину пословања корисника и у складу са модерним логистичким принципима и правилима. У стању је да ради повезан са ERP и TMS ситемима, али и да ради самостално у случају да је то потребно. Сам систем је развијен уз употребу модерних информатичких технологија чиме је омогућена модуларност и флексибилност.

Серверска страна

BelWMS

BelWMS је серверска, модуларна, JavaEE апликација која вам помаже у вашем складишном пословању. Њена трослојна архитектура нуди сигурно, брзо и стабилно функционисање система и представља његово срце у којем се налази цела пословна логика.

Водећи рачуна о основним законима логистике, BelWMS вам нуди најсавременије решење за вођење и контролу вашег складишног простора, које је прилагодљиво свим типовима магацина, без обзира на капацитет складишта, број запослене радне снаге, количине обрта робе или типова материјала. BelWMS, као целина, пружа све информације које су вам потребне за дневно пословање и планирање, како ретроактивно тако и у реалном времену, тежи да вам складишни простор буде максимално искоришћен, сводећи могућност корисничке грешке на сам минимум и тиме омогућује свакодневну финансијску уштеду и потенцијал за константан раст и ширење.

Сервер:
  • Oracle Linux
  • Oracle Database (опционо PostgreSQL)
  • Glassfish Application Server

HCOM – Комуникациони модул

За потребе комуникације у реалном времену између WMS-a и других информационих система, развили смо посебне комуникационе интерфејсе којима се обезбеђује сигурна и брза размена података. До сад смо код клијената успешно реализовали интерфејсе комуникације са ERP системима као што су SAP, Dynamics NAV, Wings, Pantheon, Aurasoft и ASW.
(…даље)

Klijentske aplikacije

LogView

Управљање складиштем, од пријема робе до контроле налога и утовара.

RFView

Апликација за мобилне рачунаре. Рад са робом у самом складишту.

Statistika

Статистика, извештаји и графикони.

LPView

Контрола производних налога и пријем робе са производних линија.

Технологије коришћене за развој система

Java EE
50
C#
20
C++
20
JavaFX
10

О разлозима за увођење нашег система у ваше складиште