Loading…
Language:
  • Српски језик
  • English
Писмо:

BelWMS HCOM

Опис интерфејса

За потребе комуникације у реалном времену између WMS-a и других информационих система, развили смо посебне комуникационе интерфејсе којима се обезбеђује сигурна и брза размена података. До сад смо код клијената успешно реализовали интерфејсе комуникације са ERP системима као што су SAP, Dynamics NAV, Wings, Pantheon, Aurasoft и ASW.

HCOM интерфејс је намењен за размену података између удаљених система путем TCP/IP инфраструктуре (интранет или интернет). Неки од начина преноса података између два система су размена flat-file, коришћење међубазе између два система, размена XML фајлова или коришћење web сервиса.

Матични подаци о артиклима, клијентима, лиферантима, документи најаве пријема, налога, преносница, корекције стања вишкова и мањкова као и подаци упоређивања стања залиха у два система једноставно се преносе уз минималне измене Host (ERP) система. Поред комуникације са Host информационим системима, HCOM интерфејс омогућава размену података између издвојених BelWMS пакета. Као и други модули BelWMS пакета и HCOM интерфејс одликује висок степен конфигурабилности како би се у потпуности задовољиле потребе клијената.