Loading…
Language:
  • Српски језик
  • English
Писмо:

О нама

О НАМА

Логисофт ДОО је основан 2002. године као инжињерски биро за логистику и софтвер. Mи смо флексибилна и динамична, сервису окренута компанија специјализована за врхунска логистичка и софтверска решења. Млади тим, састављен од инжињера софтвера и индустријских стручњака стекао је логистичко искуство кроз пројекте у великим светским фирмама.

Вредности до којих нам је стало

Посвећеност клијентима

Са нашим клијентима развијамо дугорочне односе трудећи се да изађемо у сусрет њиховим пословним потребама и заслужимо њихово поверење.

Интегритет

Ми смо  поуздани и одговорни, и трудимо се да обављамо свој посао у складу са највишим професионалним и етичким нормама.

Иновативност

Увек смо отворени за нове идеје и концепте. Трудимо се да наши производи и услуге буду у складу са најсавременијим светским трендовима и технологијама.

Тимски рад

Верујемо да само тимским радом можемо остварити како индивидуалне тако и заједничке циљеве. Делимо исте вредности које нам служе као смернице у раду.

17
Година
23
Имплементираних система
17
Клијената
500000
Линија кода

Зашто постојимо

Наша мисија је да дамо решење за управљање и контролу логистичког ланца од продаје до производње, независно од области делатности, као и консултацију и подршку у вашем пословању. Тежимо томе да сваки имплементрани систем у себи садржи основу за даља побољшања.

Шта желимо да будемо

Наша визија је да будемо регионални лидер у пројектовању, развоју и имплементацији информатичких система за управљање складиштима.
Намера нам је да  наше име  буде синомим за успешну имплементацију логистичких решења.

Желите да постанете део нашег тима?