Loading…
Language:
  • Srpski jezik
  • English

O nama

O NAMA

Logisoft DOO je osnovan 2002. godine kao inžinjerski biro za logistiku i softver. Mi smo fleksibilna i dinamična, servisu okrenuta kompanija specijalizovana za vrhunska logistička i softverska rešenja. Mladi tim, sastavljen od inžinjera softvera i industrijskih stručnjaka stekao je logističko iskustvo kroz projekte u velikim svetskim firmama.

Vrednosti do kojih nam je stalo

Posvećenost klijentima

Sa našim klijentima razvijamo dugoročne odnose trudeći se da izađemo u susret njihovim poslovnim potrebama i zaslužimo njihovo poverenje.

Integritet

Mi smo  pouzdani i odgovorni, i trudimo se da obavljamo svoj posao u skladu sa najvišim profesionalnim i etičkim normama.

Inovativnost

Uvek smo otvoreni za nove ideje i koncepte. Trudimo se da naši proizvodi i usluge budu u skladu sa najsavremenijim svetskim trendovima i tehnologijama.

Timski rad

Verujemo da samo timskim radom možemo ostvariti kako individualne tako i zajedničke ciljeve. Delimo iste vrednosti koje nam služe kao smernice u radu.

17
Godina
23
Implementiranih sistema
17
Klijenata
500000
Linija koda

Zašto postojimo

Naša misija je da damo rešenje za upravljanje i kontrolu logističkog lanca od prodaje do proizvodnje, nezavisno od oblasti delatnosti, kao i konsultaciju i podršku u vašem poslovanju. Težimo tome da svaki implementrani sistem u sebi sadrži osnovu za dalja poboljšanja.

Šta želimo da budemo

Naša vizija je da budemo regionalni lider u projektovanju, razvoju i implementaciji informatičkih sistema za upravljanje skladištima.
Namera nam je da  naše ime  bude sinomim za uspešnu implementaciju logističkih rešenja.

Želite da postanete deo našeg tima?